Nr sprawy ZP 1/2018
Piekary Śląskie, dnia 03.12.2018r.
ZAPYTANIE OFERTOWE
o wartości szacunkowej nie przekraczającej równowartości kwoty 30.000 euro, zgodnie z art. 4 pkt 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (tj. Dz.U. 2015 poz. 2164 z późn. zm.)
Zwracam się z prośbą o złożenie oferty cenowej na kompletną usługę cateringową dla uczestników Sylwestra 2018 dla 156 osób według poniższego menu:
Menu:
– serwis kawowy – kawa parzona, rozpuszczalna, cappuccino
– wybór herbat – minimum 4 rodzaje w tym owocowe
– gorąca woda do zaparzania w termosach bez ograniczeń
– mleko, cytryna, cukier
– przygotowanie ciepłej kolacji serwowanej w formie indywidualnej składającej się z klusek, porcji mięsa i czerwonej kapusty
– zimna płyta serwowana w formie indywidualnej, składającej się z palety serów (przynajmniej 4 rodzaje),palety wędlin (minimum 4 rodzaje), palety warzyw, dwa rodzaje sałatek, śledź po grecku, pieczywo, masło
– przygotowanie drugiego ciepłego posiłku
– przygotowanie toastu
Do zadań obsługi cateringowej będzie należało:
– przygotowanie i wystrój stołów
– obsługa kelnerska sali (min5 osób)
– obsługa kelnerska serwisu kawowego
Wybór oferty najkorzystniejszej dokonany zostanie z uwzględnieniem kryterium najniższa cena ofertowa.
Termin składania ofert: do 17.12.2018r.
Piotr Frisz
Podpis osoby upoważnionej